Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 891139


Obnova SVETOG PAŠKALA kod Kule PDF Ispis E-mail

Već duže vremena želja nam je urediti i obnoviti crkvu SVETOG PAŠKALA kod stare plinjanske župne kuće kod Kule, koja je u prošlosti bila centar vjerskog puka župe Pline., a samim tim u budućnosti osmisliti i centar na otvorenom za sav puk i raznorazne prigode  koje bi se mogle održavati na spomenutom mjestu. U skladu s mišljenjem stručnjka iz konzevatorskog zavoda u Imotskom pod koji spada ovaj dio županije zaključeno je da je potrebno prvo izraditi  dokumentaciju.

Ponuda za izradu građevinskog projekta rekonstrukcije same crkve, župne kapele sv.Paškala iznosi  14.200,00 HRK.

Sve one koji žele i koji su u mogućnosti pozivamo da u skladu sa svojim mogućnostima i svojim novčanim prilogom pomognu.

Svoje priloge možete donijeti u župni ured, ili uplatiti na transakcijski račun župe Uznesenja BDM Plina – Stablina broj: HR0423400091110155651. SWIFT: PBZGHR2X. Navesti na uplati s doznakom ZA UREĐENJE CRKVE SVETOG PAŠKALA. Župni kontakt telefon 0923645000