Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 733750


PRVA KORIZMENA NEDJELJA-KRIŽNI PUT PDF Ispis E-mail

U skladu s dosadašnjim uputama stožera i broju dozvoljenom na javnim okupljanjima prebaciva se zajednička župna pobožnost Križnog puta od Stabline do Zavale, za nedjelju prije Uskrsa.

Iako na ovu nedjelju nemamo zajedničkog križnog puta od Stabline do Zavale, ne znači da se u osobnom angažmanu sa svojom obitelji i bliskom rodbinom ne možemo uputiti kao i dosadašnjih godina. Ovo je upravo prilika da na taj način ovu nedjelju i krenemo i potaknemo svoje ukučane na ovu pobožnost u našem mjestu i našoj župi.

Svetom misom koju ćemo proslaviti u 9:00 sati pomolit ćemo se za naše obitelji i zajedništvo u njima, i upravo na obitelji zazivamo blagoslov i vršenje ove pobožnosti.

Poslije svete mise u Stablini i kroz cijeli dan je prigoda sa svojima da se uputite u hodu prema Zavali od postaje do postaje u molitvi i druženju sa svojima. Na završetku križnog puta na Zavali, crkva sv. Ivana Krstitelja će biti otvorena za osobnu molitvu i naklon KRIŽU od 8:00 - 18:00 sati