Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 528640


ŽUPNE OBAVIJESTI 26.11. - 3.12.2017. PDF Ispis E-mail

Nedjelja, 26. studenoga: KRIST KRALJ. Svete mise: Baćina u 8:00 sati, Stablina u 9:30 sati i Peračko Blato u 11:00 sati.

Molitva Majci Božjoj, Gospi Fatimskoj po obiteljima.

22.listopada smo započeli s osobnom  i zajedničkom  molitvom  Majci Božjoj, Gospi Fatimskoj po obiteljima, na tjedan dana. Poslije svete mise u 9:30 u Stablini izmolili smo deseticu krunice, te blagoslovili i predali kip Gospe Fatimske gospođi Luci Krstičević, a potom 29.listopada obitelji Ivice Žderića. Na tjedan dana primiti kip Gospe Fatimske traži Vaš zajednički obiteljski susret  i okupljanje oko njega u molitvi. Prije svega nakana ovog Gospina „tjednog hodočašća“ po obiteljima je upravo buđenje duha pobožnosti, te izgradnje mira i zajedništva u svakoj našoj obitelji ovdje, i nemojmo olako shvaćati da to možemo samo svojim  snagama. Molimo neka se u sakristiju ili u  župni ured jave obitelji ili pojedinci koji žele primiti kip Majke Božje u svoju obitelj, u bližoj budućnosti. Popis onih kojih su se prijavili bit će objavljen svaki tjedan  unaprijed  u župnom listiću  i na  župnoj web stranici.

 

26. studenoga kip Gospe Fatimske se vraća na misu u  9:30  i  predaje iz obitelji Dražena Štrbića  u obitelj Antonele Barbir.

 

3. prosinca kip Gospe Fatimske se vraća na misu u  9:30  i  predaje iz obitelji Antonele Barbir u obitelj Andrijane Žderić

 

Ponedjeljak, 27. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Utorak, 28. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Srijeda, 29. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Četvrtak, 30. studenoga: Od 17:30 sati prigoda za svetu ispovijed. Sveta misa u Stablini u 18 sati. Iza svete mise klanjanje.

 

Petak, 1. prosinca: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati. Frama ima susret u 20 sati.

 

Subota, 2. prosinca:Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

Vjeronauk za Prvopričesnike u 9:00 sati, u maloj župnoj dvorani.

 

Vjeronauk za Pretkrizmanike ovu subotu  neće biti zbog preuređivanja velike donje dvorane.

Ženidbena napovijed: Crkveni brak žele sklopiti Ante Ostojić, sin Mate  i Sofije  r. Petrović, župa Sv. Ante Padovanski-Humac i Kristina Žderić, kći Ivice i Slavice r. Štrbić, naša župa. Vjenčanje je predviđeno u župi Uznesenja BDM u Stablini, 2. 12. 2017.

 

Nedjelja, 3. prosinca: PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA . Svete mise: Baćina u 8:00 sati, Stablina u 9:30 sati i Šarić Struga u 11:00 sati.