Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 65 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 526218


ŽUPNE OBAVIJESTI 19.11. - 26.11.2017. PDF Ispis E-mail

Nedjelja, 19. studenoga: 33. nedjelja kroz godinu. Svete mise: Baćina u 8:00 sati, Stablina u 9:30 sati i Šarić Struga u 11:00 sati.

Molitva Majci Božjoj, Gospi Fatimskoj po obiteljima.

22.listopada smo započeli s osobnom  i zajedničkom  molitvom  Majci Božjoj, Gospi Fatimskoj po obiteljima, na tjedan dana. Poslije svete mise u 9:30 u Stablini izmolili smo deseticu krunice, te blagoslovili i predali kip Gospe Fatimske gospođi Luci Krstičević, a potom 29.listopada obitelji Ivice Žderića. Na tjedan dana primiti kip Gospe Fatimske traži Vaš zajednički obiteljski susret  i okupljanje oko njega u molitvi. Prije svega nakana ovog Gospina „tjednog hodočašća“ po obiteljima je upravo buđenje duha pobožnosti, te izgradnje mira i zajedništva u svakoj našoj obitelji ovdje, i nemojmo olako shvaćati da to možemo samo svojim  snagama. Molimo neka se u sakristiju ili u  župni ured jave obitelji ili pojedinci koji žele primiti kip Majke Božje u svoju obitelj, u bližoj budućnosti. Popis onih kojih su se prijavili bit će objavljen svaki tjedan  unaprijed  u župnom listiću  i na  župnoj web stranici.

 

19. studenoga kip Gospe Fatimske se vraća na misu u  9:30  i  predaje iz obitelji Drage Tomasa u obitelj Dražena Štrbića.

26. studenoga kip Gospe Fatimske se vraća na misu u  9:30  i  predaje iz obitelji Dražena Štrbića u obitelj Antonele Barbir.

 

Ponedjeljak, 20. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Utorak, 21. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Srijeda, 22. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

 

Četvrtak, 23. studenoga: Od 17:30 sati prigoda za svetu ispovijed. Sveta misa u Stablini u 18 sati. Iza svete mise klanjanje.

 

Petak, 24. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati. Frama ima susret u 20 sati.

 

Subota, 25. studenoga: Sveta misa u Stablini u 7:00 sati.

Prvopričesnici imaju vjeronauk u 9:00 sati.

Krizmanici(2.raz. srednje)  imaju vjeronauk u 10:00 sati.

 

Nedjelja, 26. studenoga:

ISUS KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA

Svete mise: Baćina u 8:00 sati, Stablina u 9:30 sati i Šarić Struga u 11:00 sati.

 

ČIŠĆENJE I BRIGA ZA CRKVU 19.11. - 3.12.

ILONA FRANIĆ
LEONA MARKOVIĆ
MARIJANA POPOVAC

 

Svi koji želite pomoći i uključiti se u održavanje svoje Crkve čistom i skrbi za nju, možete se javiti u sakristiju, župni ured ili već gore navedenim „ekipama“ za čišćenje. Božji blagoslov i iskreno hvala što i na ovaj način brinete za svoju župu i župnu Crkvu.