Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 19 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 555944


Ispovijed, sveta misa i blagoslovna molitva za sve naše starije i nemoćne i zdravstvene djelatnike u subotu, 11.studenoga u 18:00 sati PDF Ispis E-mail

 

Svake druge subote u mjesecu večernja SVETA MISA u 18 sati, za sve naše bolesnike, starije i nemoćne  i one koji se brinu za njih, obitelj i zdravstvene djelatnike u raznim zdravstvenim institucijama. Ne  treba čekati velike blagdane Božić ili Uskrs da bi pozvali svećenika da ispovijedi i pričesti nekog od vaših starijih i bolesnih kući. Prilika  za to je  kroz svih 365 dana preko cijele godine, ne uskraćujmo to svojima kući i odgađajući za velike blagdane. Ovo je prilika kad molimo za sve njih i sve nas i slavimo misu da nam/im Bog da snage u našim/njihovim trpljenjima, i možemo se valjda nekako jednom mjesečno organizirati da pohode misu ako je u pitanju samo prijevoz i tijelesno su još uvijek u snazi i s dobrom voljom da prisustvuju svetoj misi i ispovijedi. “Sve, dakle, što želite da ljudi čine vama, tako činite i vi njima” (Matej 7:12) ; Boluje li tko među vama? Neka dozove starješine Crkve! Oni neka mole nad njim mažući ga uljem u ime Gospodnje, pa će molitva vjere spasiti nemoćnika; Gospodin će ga podići, i ako je sagriješio, oprostit će mu se” (Jak 5,14-15).