Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

Župni listić

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 480469


Vikend djece, mladih i malo starijih mladih PDF Ispis E-mail

Ovaj vikend održava se u Vukovaru susret katoličke mladeži na kojoj sudjeluju i naši FRAMAŠI. Neki pođoše s fra Ivicom i njegovim Vrgorčanima, a neki s fra Bonom i njegovim Gračanima.

Za to vrijeme mi smo ovdje slavili sakramente sv. Potvrde u subotu i Prve Pričesti u nedjelju.

Sakrament sv. Potvrde udijelio je Don Miroslav Vidović, generalni vikar naše Nadbiskupije. Krizmanici su aktivno sudjelovali u misnom slavlju, kroz koje nas je vodila Dajana.

U nedjelju održali smo slavlje Prve Pričesti gdje su nam prvopričesnici svojim recitacijama i pjevanjem pod ravnanjem s. Helene koja ih je i pripremala izazvali i osmijeh i pokoju suzu.

Također u nedjelju ovdje su se okupili bajkeri koju su zatražili blagoslov i zaštitu Gospe Fatimske čiju 100-tu obljetnicu ukazanja u Fatimi svečano slavimo slijedećih dana.

Napomenimo da smo 1. svibnja hodočastili (jedan autobus) sv. Josipu u Karlovac u Nacionalno svetište. Uostalom pogledajte...