Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 597321


Župa Baćina i Plina - Stablina
Molitva za naše Generale PDF Ispis E-mail

Htjeli smo sv. Misom, a posebno klanjanjem što ga održavamo trećim četvrtkom u mjesecu, slaviti Gospodina Boga i moliti Ga za naše generale. I mladi zbor se odazvao, a posebice maleni koji htjedoše sudjelovati noseći cvijeće i svijeće. Pogledajte.

 
Novo područno vijeće Frame PDF Ispis E-mail

I Monika i Željana prisustvovale su kao promatračice Izbornoj Skupštini Područnog Vijeća Frame koja je bila 10. studenoga u Splitu u Franjevačkom samostanu. Novoizabranom Vijeću i mi čestitamo i želimo biti sami dio toga Vijeća. Vidi Galeriju.

 
Za naše Generale PDF Ispis E-mail

 

U četvrtak, 15. studenoga u 18,00 sati slavimo sv. Misu a nakon toga naši mladi predvode i slavljenje i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Ovaj treći četvrtak u mjesecu posebice posvećujemo molitvi za naše Generale slaveći Gospodina Boga. Pridružite nam se!

 
Misa i susret u Zagrebu PDF Ispis E-mail

Nakon sv. Mise u našoj župi, župnik je krenuo za Zagreb susresti se s našima koji žive gore! I doživio je ugodno iznenađenje. Mateo i Branimir su svirali, Marija, Vesela i Ivan su čitali, Karolina s ekipom pjevala, a Ivana s Diom pripremila nešto i za zakusku! Uistinu, lijepo od njih. Hvala im! Pogledajte kako je to bilo.

 
Prvopričesnici predstavljeni Župi PDF Ispis E-mail

Danas na svetoj Misi u Stablini fra Paviša je predstavio župskoj zajednici naše prvopričesnike. Uljepšali su nam misno slavlje. Pogledajte kako je to izgledalo!

 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 » > Kraj >>

Stranica 191 od 197