Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 611514


Župa Baćina i Plina - Stablina
Petak – dan za mlade PDF Ispis E-mail

U nastavku naše Duhovne obnove rezervirali smo ovaj dan za mlade. Iako smo neki pohodili Zornicu tog jutra (što možete vidjeti na našim fotkama), nije nas spriječilo da dođemo u našu crkvu i navečer, na sv. Misu koju je slavio fra Tino. Za pjevanje pobrinuše se naši mladi, a starijima bijaše žao napustiti crkvu jer je fra Tino htio govoriti nama. I govorio nam je. Uistinu, lijepo ga je slušati i tek sada mogu zamisliti kakve su u stvarnosti sinjske priče. Ja sam Željana i pogledajte moje fotke u Galeriji.

 
Početak Duhovne Obnove PDF Ispis E-mail

U četvrtak, 13. prosinca, na blagdan sv. Luce fra Tino Labrović započeo je Duhovnu Obnovu u našoj Župi. Slavili smo Gospodina Boga sv. Misom u kojoj nam je fra Tino govorio o pripremi za Božić. Mislila sam da fra Paviša pretjeruje kad nam je pričao o fra Tinu, ali bio je istinit. Naime, fra Tino nas je već oduševio za Krista, posebno vodjenim klanjanjem Isusu u Presvetom Sakramentu nakon sv. Mise. Iako nas je bilo 60-tak, što je super brojka za nas jer bila je jutros i Zornica, ostalima bi moglo biti žao što nisu nazočili. Možda već sutra mogu malo ispraviti. Naime, petak – petak je rezerviran za mlade koji će pjevanjem slaviti Boga u sv. Misi a nakon toga i slušanjem našeg fra Tina. Ja sam Marta i možete pogledati moje fotke u Galeriji.

 
DUHOVNA OBNOVA PDF Ispis E-mail

Četvrtak, 13. prosinca:

7,00 – Sv. Misa Zornica s Jutarnjom molitvom

18,00 – Sv. Misa i klanjanje pred Presvetim za sve

 

Petak, 14. prosinca:
7,00 – Sv. Misa Zornica s Jutarnjom molitvom
18,00 – Sv. Misa i nagovor za sve mlade

Subota, 15. prosinca:
7,00 – Sv. Misa Zornica s Jutarnjom molitvom
14,00 – Božićna ispovijed za sve
18,00 – Sv. Misa i nagovor za sve roditelje
(posebno za roditelje prvopričesnika i krizmanika)

 

 

Nedjelja, 16. prosinca:

 

8,00 – Sv. Misa u Baćini

9,30 – Sv. Misa u Stablini

uz iznenađenje za djecu i završetak Obnove

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Župni ured Baćina i Plina - Stablina

Radoševa glavica 3, Ploče

 

 
Framina događanja PDF Ispis E-mail

I Metkovci slaviše ovaj prošli vikend. Naime, u župi sv. Ilije bila su primanja i obećanja u Frami. Ono što i nas očekuje. Zato pođoše Matea i Laura vidjeti kako to i izgleda. Sjajno su to oni organizirali. Toliko toga. Ipak, šećer je došao na kraju. Predsjednik Vijeća Frame Pero Mihaljević sa članovima Vijeća: Martinom, Ivom i Anom svratiše u Stablinu tog nedjeljnog popodneva na bratski pastoralni pohod zajedno sa fra Jurom Hrgovićem, provincijskim duhovnim asistentom za Framu. Rado smo ih ponudili kolačima i kavom, a oni nas darivahu i iskustvom i savjetima i časoslovom koji trebamo i mi framaši kao i oni koji pohađaju Mise Zornice. Pogledajte kako bijaše.

 
RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPSKE OBAVIJESTI (9. – 16. prosinca) PDF Ispis E-mail

Danas je 2. nedjelja Došašća.

 

Od sutra nastavljamo sa sv. Misama Zornicama u 7,00 sati na kojima molimo i Jutarnju molitvu iz Časoslova.

 

U četvrtak osim Zornice bit će i večernja sv. Misa s klanjanjem za sve jer tada počinjemo Duhovnu obnovu u Župi.

U petak je, osim Zornice, sv. Misa u 18,00 a nakon toga i nagovor za sve mlade.

U subotu, osim Zornice, bit će u 14,00 sati Božićna ispovijed a u 18,00 sati je i večernja sv. Misa te nagovor za sve roditelje, posebice roditelje naših prvopričesnika i krizmanika.

 

U sljedeću su nedjelju svete Mise: 8.00 sati u Baćini a 9.30 u Stablini i tako završavamo Duhovnu obnovu s jednim iznenadjenjem za najmanje.

 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 191 od 201