Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 635376


Župa Baćina i Plina - Stablina
Betlehemsko dijete PDF Ispis E-mail

Pogledajte video na You Tube-u: Betlehemsko dijete

 
Žive Jaslice PDF Ispis E-mail

Da bi blagdan Boga-Božića upotpunili organizirali smo i uprizorenje Isusova rodjenja kao Žive Jaslice. Najprije smo ispred naše crkve vidjeli malu izvedbu Betlehemsko dijete od Šešula, dramske sekcije iz osnovne škole pod ravnanjem tete Željke i drugih teta, a zatim je ton majstor Rade Curić postavio zvučnike, a teta Lora postavila sve glumce-andjele, pastire, kraljeve i sv. Obitelj. Naravno, otac i sin Ostojić dovezli su nam magare, kravu, konja i ovce. Oko 250 ljudi nas je gledalo. Zaista divota. Pogledajte u našoj Galeriji.

 
Božić PDF Ispis E-mail

Slavili smo sv. Mise i u Baćini i na Šarić Strugi kao i u Stablini. Opet su nas vjernici iznenadili jer su došli u velikom broju na sv. Mise. Ta Božić je. Pogledajte kako je to izgledalo u Stablini u našoj Galeriji.

 
Polnoćka PDF Ispis E-mail

Pokazalo se da strah treba sasvim odagnati. Naime, Polnoćka je pravo iznenađenje, pozitivno. Lijepo, tiho, mirno, dostojanstveno smo čekali dolazak Spasiteljev. Najprije su djeca izvela svoj prigodni recital i pjesme pod ravnanjem s. Helene, a zatim su i oni malo stariji pod ravnanjem naše Mire Štrbić izvele svoje pjesme u narodnim nošnjama. U prepunoj crkvi bilo je zaista veličanstveno. Mladi su nam navjestili čitanja, Zbor je predvodio pjevanje iako smo svi pjevali.... Na kraju Mise čestitke i koja kapljica. Lijepo da ljepše ne može ni biti. Sretan vam Božić svima. Pogledajte u našoj galeriji kako je to bilo.

 
Božićna čestitka PDF Ispis E-mail

Pogledajte našu božićnu čestitku na YouTubeu

 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » > Kraj >>

Stranica 191 od 203