Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 604644


Župa Baćina i Plina - Stablina
Framina događanja PDF Ispis E-mail

I Metkovci slaviše ovaj prošli vikend. Naime, u župi sv. Ilije bila su primanja i obećanja u Frami. Ono što i nas očekuje. Zato pođoše Matea i Laura vidjeti kako to i izgleda. Sjajno su to oni organizirali. Toliko toga. Ipak, šećer je došao na kraju. Predsjednik Vijeća Frame Pero Mihaljević sa članovima Vijeća: Martinom, Ivom i Anom svratiše u Stablinu tog nedjeljnog popodneva na bratski pastoralni pohod zajedno sa fra Jurom Hrgovićem, provincijskim duhovnim asistentom za Framu. Rado smo ih ponudili kolačima i kavom, a oni nas darivahu i iskustvom i savjetima i časoslovom koji trebamo i mi framaši kao i oni koji pohađaju Mise Zornice. Pogledajte kako bijaše.

 
RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPSKE OBAVIJESTI (9. – 16. prosinca) PDF Ispis E-mail

Danas je 2. nedjelja Došašća.

 

Od sutra nastavljamo sa sv. Misama Zornicama u 7,00 sati na kojima molimo i Jutarnju molitvu iz Časoslova.

 

U četvrtak osim Zornice bit će i večernja sv. Misa s klanjanjem za sve jer tada počinjemo Duhovnu obnovu u Župi.

U petak je, osim Zornice, sv. Misa u 18,00 a nakon toga i nagovor za sve mlade.

U subotu, osim Zornice, bit će u 14,00 sati Božićna ispovijed a u 18,00 sati je i večernja sv. Misa te nagovor za sve roditelje, posebice roditelje naših prvopričesnika i krizmanika.

 

U sljedeću su nedjelju svete Mise: 8.00 sati u Baćini a 9.30 u Stablini i tako završavamo Duhovnu obnovu s jednim iznenadjenjem za najmanje.

 
Kava nakon Mise Zornice PDF Ispis E-mail

Htjedosmo ih iznenaditi i pozvati ih baš na kavu i čaj uz poneki keks ili kolač. Ta. Volimo da nam dolaze na Zornice i ovakvi susreti samo nam pomažu biti bolji i ugodniji jedni drugima. Hvala onima kojim nam donesoše a i Mariji i Željani  koje pripremiše. Pronađite nas u Galeriji!

 
Dječje Došašće PDF Ispis E-mail

I drugi korak učinismo u Došašću: osim Misa Zornica, i naši maleni se odazivaju pozivu da nešto uštede i pribave za siromašne. Ta želimo i njima učiniti Božić ljepšim i ugodnijim. Krenuli su... Foto galerija.

 
Naše Zornice PDF Ispis E-mail

Prvi korak u vremenu Došašća započeli smo upravo našim Misama Zornicama. Svako jutro na sv. Misi molimo i Jutarnju iz Časoslova. Vesele nas i dolasci djece i mladih. Pogledajte u našoj Galeriji. Nikad nije kasno: pridružite nam se!

 
<< Početak < « 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » > Kraj >>

Stranica 190 od 199