Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 519117


Župa Baćina i Plina - Stablina
RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (25. lipnja - 2. srpnja) PDF Ispis E-mail

Danas  je 12. nedjelja kroz godinu i svete mise su u Baćini u 8,00 i u Stablini u 9,30.

Ovaj tjedan svete  mise su  ujutro u 7,00 svaki dan osim u četvrtak kad slavimo svetu misu u 19 sati, te u subotu kada slavimo svetu misu u 10,00 sati kod Vigure ispod Murvaca, na putu koji je vodio iz zapadne Pline kroz Peračko Blato do mora.

U sljedeću nedjelju (2. srpnja) je 13. nedjelja kroz godinu i svete mise su u Baćini u 8,00 i u Stablini u 9,30.

 

 
Oproštajna misa PDF Ispis E-mail

U nedjelju 18.lipnja na svetoj misi u 9:30 oprostili smo se od fra Paviše i poželjeli mu obilje Božjeg blagoslova kao i našem novom župniku fra Kristianu. Pjevanje na svetoj misi predvodili su pučki pjevači,Zbor i Frama. Fra Paviša se zahvalio za sve ove godine provedene među nama,ali ni mi mu nismo ostali dužni kad je zahvalnost u pitanju pa smo tako pripremili brojne poruke van i unutar crkve i zahvalnu riječ u ime svih. Fra Paviša je na kraju mise podijelio svoje pismo svakom župljaninu pa smo se spustili u dvoranu na kavu i kolače. Uz suze,ali i veliku zahvalnost i pozitivne želje ispratili smo svog bivšeg župnika u neke nove pobjede. Pogledajte.

 
RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (18. – 25. lipnja) PDF Ispis E-mail

Danas je  11. nedjelja kroz ckrvenu godinu. Sveta misa je samo u Stablini u 9,30.

Ovaj tjedan svete mise su ujutro  u 7 sati, osim u četvrtak u 19 sati.

U subotu je sv. Ivan Krstitelj. Procesija i sveta misa su na Zavali u 10 sati.

U slijedeću nedjelju 25. lipnja je trinaesta nedjlja kroz godinu.

Svete mise su: Baćina u 8.00 sati i Stabllina u 9,30 sati.

 
Primopredaja župe PDF Ispis E-mail

Već na blagdan Tijelova,kada smo procesijom i svetom misom proslavili blagdan Tijela i Krvi Kristove,mogli smo službeno upoznati i našeg novog župnika fra Kristiana Perkovića.

Naime,16.lipnja u prisustvu o.dekana don Stipe Jerkovića potpisana je primopredaja Župa Baćina i Plina između fra Paviše(koji odlazi u Zagreb) i novog župnika fra Kristiana.

Dok fra Paviši zahvaljujemo za sve,našem novom župniku želimo obilje Božjeg blagoslova u radu na Njivi Gospodnjoj. Pogledajte.

 
Sv. Ante PDF Ispis E-mail

Procesijom oko Radoševe glavice i sv. Misom proslavili smo blagdan sv. Ante u Stablini. Mladi su aktivno sudjelovali kao i naš Zbor. Završili smo sve blagoslovom djece. Na kraju su naši mladi podijelili oko 190 molitvenika i knjiga o sv. Anti kao fra Pavišin dar dok su dječica dobila sličice sv. Ante. Pogledajte

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 172