Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

Župni listić

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 36 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 480479


Župa Baćina i Plina - Stablina
Na blagdan sv. Josipa radnika opet oživjela josipovska Hrvatska PDF Ispis E-mail

Već od jutarnjih sati sunčanog 1. svibnja 2017 pristizali su hodočasnici iz razni dijelova naše Domovine da mole i časte svetoga Josipa radnika. Opet je oživjela josipovska Hrvatska kako je to okupljanje oko svetog Josipa na Josipovo 19. ožujka 2017. opisao mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački. Pročitajte više...

 
Vikend djece, mladih i malo starijih mladih PDF Ispis E-mail

Ovaj vikend održava se u Vukovaru susret katoličke mladeži na kojoj sudjeluju i naši FRAMAŠI. Neki pođoše s fra Ivicom i njegovim Vrgorčanima, a neki s fra Bonom i njegovim Gračanima.

Za to vrijeme mi smo ovdje slavili sakramente sv. Potvrde u subotu i Prve Pričesti u nedjelju.

Sakrament sv. Potvrde udijelio je Don Miroslav Vidović, generalni vikar naše Nadbiskupije. Krizmanici su aktivno sudjelovali u misnom slavlju, kroz koje nas je vodila Dajana.

U nedjelju održali smo slavlje Prve Pričesti gdje su nam prvopričesnici svojim recitacijama i pjevanjem pod ravnanjem s. Helene koja ih je i pripremala izazvali i osmijeh i pokoju suzu.

Također u nedjelju ovdje su se okupili bajkeri koju su zatražili blagoslov i zaštitu Gospe Fatimske čiju 100-tu obljetnicu ukazanja u Fatimi svečano slavimo slijedećih dana.

Napomenimo da smo 1. svibnja hodočastili (jedan autobus) sv. Josipu u Karlovac u Nacionalno svetište. Uostalom pogledajte...

 
Naše pripreme PDF Ispis E-mail

Ovaj vikend jest vikend mladih. Naime,naši mladi idu u Vukovar na susret hrvatske katoličke mladeži;drugi se pripremaju za sakrament svete Krizme,a najmlađi za sakrament Prve Pričesti. Kako idu probe pogledajte...

 
Karolu s ljubavlju PDF Ispis E-mail

 
Dani Gospe Fatimske u Stablini PDF Ispis E-mail

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 163