Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

Župni listić

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 474153


Župa Baćina i Plina - Stablina
Dani Gospe Fatimske u Stablini PDF Ispis E-mail

 
Župni listić za svibanj i lipanj 2017. PDF Ispis E-mail

Novi broj župnoga listića nalazi se na uobičajenom mjestu.

 
Susret krizmanika Nadbiskupije PDF Ispis E-mail

Autobus je došao u 15h po dogovoru. U autobusu su već bili krizmanici iz Rogotina te don Josip s njima. Od naših krizmanika na susret su pošli:  Alen Tomanović, Marko Kolarić, Klara Nikolac, Nina Dropulić i Matea Maršić. Pridružili su im se i krizmanici iz Ploča. Naše krizmanike dočekao je prigodan program u prepunoj dvorani. Program su vodili mladi,neki su pjevali dok su neki pokazali i svoje glumačke sposobnosti na pozornici ispred svih. Na samom početku  sve ih je pozdravio je msgr. Marin Barišić te su se zajedno pomolili.  Glavne poruke s pozornice bile su upravo o sakramentu na koji se pripremaju-sakrament Potvrde,a Blanka Vlašić svjedočila je o Bogu i vjeri te koliku važnost upravo to predstavlja u njezinom životu. Sve u svemu naše mlade nije ometalo loše vrijeme jer su čak iskoristili i slobodno vrijeme u Splitu. Kako su se proveli pogledajte i sami...

 
SAKRAMENTI POTVRDE i PRVE PRIČESTI U NAŠOJ ŽUPI PDF Ispis E-mail

 
Uskrs 2017. PDF Ispis E-mail

Vazmeno bdijenje započeli smo blagoslovom ognja i paljenjem Uskrsne svijeće. Mladi su nam naviještali svetopisamska čitanja dok su maleni izrekli molitve u ime svih nas. Proslavili smo uistinu uskrsnuće Isusovo u prepunoj crkvi gdje je naš zbor predvodio pjevanje. Zahvalivši svima fra Paviša je sve pozvao u dvoranu i čestitao Uskrs.

Na sam Uskrs slavili smo svete mise u Baćini, Stablini i na Šarić Strugi.

Pogledajte...

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 160