Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 707586


Župa Baćina i Plina - Stablina
Velik je Bog PDF Ispis E-mail

Velik je naš Bog. Zato smo se i mi pridružili slavlju i veselju radosnoj vijesti i molitvama, i zahvalama, i zvonjavom naših zvona. Naviru sjećanja, miješaju se osjećaji...

...ej djeco mila, vitke grane moje,

poslušajte što vam govorim:

tko ne ljubi i ne čuva svoje

Božjeg lica neće vidjeti...

 
Novo ruho i nova pokaznica PDF Ispis E-mail

Da, naši ljudi znaju iznenaditi. Itekako. Naime, predvođeni roditeljima naših prvopričesnika grupa naših župljana prikupiše (neki kunu, a neki dvije) štogod novca i kupiše za našu Župu novi plašt i veo te pokaznicu za naša tjedna klanjanja, kao i za tijelovsku procesiju kao i onu na Veliki petak. Uistinu, divan dar. Ugodno nas iznenadiše i izazvaše suze i na fra Pavišinu licu. Uz poruku da smo to odmah nosili baš u klanjanju za naše Generale iskreno zahvaljujem i poručujem: divno je biti dio vas.

 

 

 
Molitva za naše Generale PDF Ispis E-mail

Htjeli smo sv. Misom, a posebno klanjanjem što ga održavamo trećim četvrtkom u mjesecu, slaviti Gospodina Boga i moliti Ga za naše generale. I mladi zbor se odazvao, a posebice maleni koji htjedoše sudjelovati noseći cvijeće i svijeće. Pogledajte.

 
Novo područno vijeće Frame PDF Ispis E-mail

I Monika i Željana prisustvovale su kao promatračice Izbornoj Skupštini Područnog Vijeća Frame koja je bila 10. studenoga u Splitu u Franjevačkom samostanu. Novoizabranom Vijeću i mi čestitamo i želimo biti sami dio toga Vijeća. Vidi Galeriju.

 
Za naše Generale PDF Ispis E-mail

 

U četvrtak, 15. studenoga u 18,00 sati slavimo sv. Misu a nakon toga naši mladi predvode i slavljenje i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Ovaj treći četvrtak u mjesecu posebice posvećujemo molitvi za naše Generale slaveći Gospodina Boga. Pridružite nam se!

 
<< Početak < « 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 » > Kraj >>

Stranica 204 od 211